Kamerorkest

De Muziekkring

CONCERT


Zondagochtend

19 juni 2022

Muziekcentrum van de Omroep (MCO) Hilversum

10.30-11.30 uur


Dirigent:

Yvonne de Winter


Programma:


Joseph Haydn

(1732-1809)

Sinfonia Nr 74


Jurriaan Andriessen

(1925-1996)

Sinfonia dell Arte


Hendrik Andriessen

(1892-1981)

Variaties en Fuga op een thema van

Johann Kuhnau


Gabriel Fauré

(1845-1924)

Masques et Bergamasques


Toegang vrij

collecte na afloop


*-*-*

Kamerorkest de Muziekkring

Het Kamerorkest de Muziekkring bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste amateurmusici uit het Gooi en wijde omgeving. Het plezier in het met elkaar musiceren staat voorop en dat is hoorbaar en zichtbaar.

Repetities: Het orkest repeteert elke maandagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de Gooische School in Laren. Hier vind je adres en routebeschrijving.

Concerten: Het orkest geeft twee maal per jaar een concert onder muzikale leiding van dirigent Yvonne de Winter. Afhankelijk van de stukken die we spelen komen enkele musici van andere orkesten ons vanaf een paar weken voor de uitvoering versterken op de nog ontbrekende instrumenten. Voorafgaand aan elk concert is er een studiedag.

Kamermuziek: Daarnaast organiseren de leden een keer per jaar een gezamenlijke kamermuziekavond om in kleinere ensembles met elkaar te musiceren.

Vacatures: het orkest is op zoek naar musici op de volgende instrumenten:

Fluit, pauken, eerste en tweede viool, cello en contrabas.

Zij zijn na een proefmaand in overleg met de concertmeester en de dirigent welkom om zich aan te sluiten bij het orkest. Heb je zin om mee te spelen, kijk dan op de contactpagina voor informatie.

Contributie: De Muziekkring is een vereniging (KvK Hilversum: V417542) en de leden betalen € 26,- per maand of € 312 per jaar contributie. Voor banknummer zie de contactpagina.